2008. január 29., kedd

Folyt. köv. :)

Nagy Változások....

Hát igen, az Agykontrolltól még ha nem is tanfolyamon, de nagyon sokat kaptam. Rájöttem, hogy igenis merrefelé kell az életem hajóját kormányozni. Az egyik ilyen meditálás alkalmával, középső fiam volt itthon betegen. Lázasan aludt el és kértem az égieket, hogy adjanak nekem erőt amivel levihetem a fiam lázát. Megkaptam, belekönnyeztem annyira jól esett a segítségük. Ezelőtt segítséget "idegen" helyről nem kaptam, most akkora szeretet energiát kaptam, amit a fiamnak tovább adva, le tudtam vinni a lázát. A megérzésemre hallgatva adtam át neki, amit szerintem a mai tudásomal inkább a Reikihez hasonlítanék, de mégis sokkal másabb volt. Később kipróbáltam, hogy kérek még energiát, s lőn meglepődés KAPTAM. Azért még kellett egy-pár löket ahhoz, hogy tovább lépjek. Az egyik ilyen eset, az asszonykám egy kedves ismerősével (ő is ezoterikus úton jár), történt beszélgetés, amit én a végső lökésnek tartok.
Ettől kezdve felpörögtek az események: szeptember Reiki I. majd II., október Aroló I., Atlantiszi lágy csontkovácsolás, Angyal kommunikáció I., november Angyal II. és december Aktív szellemgyógyászat I-II. Gyors felfutás? Na de nézzük csak.. Minden felvett tudás után, szinte azonnal kaptam a fentiektől, a szintnek megfelelő feladatot.
Reiki I után az egész család kérte a segítségem. Kivétel nélkül mindenkit elkezdtem kezelni, mivel azt is tanultam, hogy gyakorlat teszi a mestert. Az eredmény: kicsi csemetéim nem voltak lázasak ha betegek lettek (a láz nálunk 38 felett kezdődik, ami igen tartós volt). Könnyebbséget akkor éreztünk mikor lecsengett az az időszak, hogy négy óránként különböző láz csillapítók és mindez hűtő fürdővel megspékelve.
Reiki II beavatás után hazatérvén anyósom kérte a segítségem, aki mellesleg német országban volt, hogy csináljak valamit a vállával mert nagyon fáj neki. Még le se vetkőztem, de máris kipróbálhattam újonnan szerzett tudásom. Azonnal hatott. Mivel kisded csemetéim iszonyúan ficánkolósak, ezért az I-es tudással csak este alvás után tudtam kezelni, de így akkor kezeltem amikor csak akartam és nem kellett feltétlen megvárni amíg elalszanak. Az elejétől kezdve kezeltem a növényeim, akik meghálálták, gyönyörű szépek. Édesanyámat is a kezdetektől kezdve kezelem. Mikor szeretett nagymamám eltávozott akkor tört el édesanyám bokája. Az orvosok azt mondták, hogy gyógyult és ettől többet nem tehetnek. Kicsit deformált volt a bokája és sokkal fáradékonyabb volt, amit betudott 55 eltelt évének. A kezelés célja nem ez, hanem egy jobb közérzet és az immunrendszer erősítése volt. Az, hogy kb. 5 hónapi kezelés után (ami átlag havi 3 kezelés), nem fárad el olyan könnyen mint azelőtt, jobb a közérzete, erősebb az immunrendszere és jön helyre a bokája. A deformáltság szemmel láthatóan kezd megszűnni. Pszihésen is sokkal stabilabb lett. Idáig a Reikivel, nagyon sok szeretetet, megnyugvást és lelki stabilitást tudtam adni. Akárkit kezelek a Reikit nem hagyom ki. Nekem a Reikiről az Isteni szeretet és gondoskodás érződik ki. A Reiki egy csodálatos dolog