2008. január 30., szerda

Innen már a gyógyításé a főszerep

Felvett tudás gyümölcsei...

Persze azért nem feledkeztem el a családomról sem. Mindig is első szempont az életemben, a szeretett társam és a csemetéim! Sokan vannak akik feladják előző "életüket", de úgy érzem azon szerencsések közé tartozom, akik ezt be tudják építeni az életükbe. Nem lettem ettől se hittérítő, se "hudeelszállt" ezós. Abszolút úgy érzem, hogy ettől függetlenül ugyanolyan ember maradtam mint aki voltam. Kicsit hebehurgya, kicsit szétszórt, de a szeretetet, mint igazi szeretetet már átértékelve látom. Másképp élek meg dolgokat és őszintén tudok örülni, nevetni és merek boldog lenni. Nem mondok mindennap hosszas imákat de hiszem, hogy mindenkiben ott van Isten és mindenki szeretni való lélek. Megtanultam nem ítélni mert nem tudhatom, hogy neki ezt tényleg át kell-e élnie, vagy sem.
Szóval a Reikivel nagyon sok olyan megtapasztalásom volt rövid időn belül, amit nehéz lenne össze gyűjteni. Leginkább a sikerek ellenére azt emelném ki, hogy tiszta szívből tudtam választani. A gyógyítás útját. Ha érzetem nem csal, akkor feladataim közé tartozik a tudásom tovább adása, ami még egy kicsit messzebb van, de tudom, annak is eljön majd az ideje. Az Aroló és a Csontkovácsolás, szinte egyszerre jött. Azt hittem ez majd gyökeresen megváltoztat mindent, de tévedtem. Először a csontkovács képzés elején szembesültem avval, hogy nem biztos tudom-e csinálni, mivel nagyon sok "nagyobb tudással" bíró résztvevő volt ott. Aztán történt valami. Kaptam jelzést a segítőmtől, hogy jó helyen vagyok és bízzak magamban. Jó jó de hogy mikor mindenki tudja mit is csinál? Nekem totál szűz volt ez a terület. De kezdtem figyelni. A sors úgy hozta, hogy két igen tapasztalt természet gyógyász ült mellettem, Mind a kettőnek voltak rossz beidegződései ellenben nekem nem. Tisztán azt tanultam amit mutattak, ami nekik nem is volt olyan egyszerű. Ők tapintással totóztak, hogy mi lehet a baj, nekem ez nem ment, de csukott szemmel láttam, hogy mi is okoz problémát. -Hogy ez honnan jött? Utalnék az első bejegyzésben a kavicsra, illetve volt még egy aranyos. A kavics story-s időszakom előtt volt egy kis bonsai fám. Vissza kellett nyírnom amit nem tudtam eldönteni, hogy hol is kezdjem. Használtam a passzív meditálást, aminek az lett a vége, hogy közel egy óra alatt ültem a kis fa előtt és testét belül végig járva kialakult az a kép ami megfelelt neki és nekem is. Már megvolt a Reiki beavatásom miután, a növények Reikizése alatt is ki-be mászkáltam a törzsükben,leveleikben és gyökerükben. Utaztam a belsejükben.-
Tehát kezdtek az esélyek kiegyenlítődni. Persze a gyakorlat még mindig az ő javukra szól, de ezt a hátrányt erőteljesen dolgozom le mivel sokan kérik a segítségem és tényleg sokat segít. Első adandó alkalommal kedves barátaim megkértek, hogy mutassam meg frissen szerzett tudásom. /-Ez az a hely amit nagyra becsülök és nekem nagyon sokat ad a mai napig barátilag és szellemileg egyaránt. Tudásom nagy részét általuk szereztem meg. Sok szeretetet küldök ezúton is Katának és Jánosnak :). / Belementem és büszkén megmutattam, hogy mit is tanultam. Egymás után 5 emberen, ami tanulásnak nagyon jó volt, de egyben hülyeség is mivel rettentően elfáradtam. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy a végén fel ne kelljen locsolni. Mégegyszer ilyet nem teszek. Azóta több embert tudtam kezelni és egy kivételével, mindenhonnan pozitív vissza jelzést kaptam. Azaz egy szinte az elején volt. Ez egy ilyen kisebb jelzés értékű volt, egyfelől a földön tartott, másfelől viszont megtanultam, hogy vannak akiknek nem erre van szükségük. Erős de hatásos lecke volt.
Az Arolót hiába akkor végeztem el amikor a csontkovácsolást, de kellett egy kis idő mire elkezdtem használni mert most jöttem rá a lényegére. Ehhez kellett az Angyal kommunikáció, majd az Aktív szellemgyógyászat.

Ez legyen a következő :)